Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportsport.ba; B.V.

17. 04. 2018. 09:53   >>  14:56 3

ZBOG PENALA

Oliver prolazi kroz pakao, dobio obezbjeđenje

Od utakmice Real Madrida i Juventusa, prošlo je sedam dana a strasti se još uvijek ne smiruju zbog penala kojeg je Majkl Oliver dosudio za madridski klub duboko u sudijskoj nadoknadi.

Real je tako smanjio rezultat na 3:1 i plasirao se dalje zbog pobjede 3:0 u Torinu, a mnogi smatraju da je najzaslužniji za ispadanje Juventusa upravo Oliver.

Engleskom sudiji ovih dana nije lako jer, prema pisanju medija sa Ostrva, neprestano dobija prijetnje. Navodno je neko ukrao broj njegove supruge i objavio ga na društvene mreže, pa sada i ona dobija poruke prijetećeg sadržaja.

Oliver se nakon svega morao obratiti i policiji koja mu je, zbog stalnih prijetnji njemu i njegovoj supruzi, obezijedila zaštitu.

"Upoznati smo sa prijetnjama koje su se pojavile na društvenim mrežama. Takvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i ti koji pišu takve poruke moraju da shvate da to može biti ozbiljan zločin. Policija koja je u kraju je u pripravnosti i ponudila se za svaku vrstu pomoći ukoliko nastave da stižu poruke koje ugrožavaju njihov mir", rekli su iz policijske uprave.

Podsjetimo, Oliver je u finišu utakmice isključio i Bufona što je još više razbjesnilo Juventusove navijače, ali i mnoge neutralne ljubitelje fudbala koji su te noći bili na strani Stare dame iz Torina.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније