Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 04. 2018. 23:27 >> 23:23

TOTENHEM NEMOĆAN

Siti pobijedio i čeka kiks Junajteda

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su večeras u gostima ekipu Totenhema sa 3:1 u utakmici 34. kola Premijer lige i ponovo su na korak od titule.

Siti sada ima 87 bodova, 16 više od drugoplasiranog Mančester junajteda i već sjutra može i matematički da obezbijedi titulu u slučaju da Junajted ne pobijedi Vest Bromvič Albion.

Na drugoj strani, Totenhem je četvrti na tabeli sa 67 osvojenih bodova.

Golove za Siti na večerašnjem meču postigli su Gabrijel Žezus u 22, Ilkaj Gundogan tri minuta kasnije i Rahim Sterling u 72. minutu. Strijelac jedinog pogotka za Totenhem bio je Kristijan Eriksen u 42. minutu.

Siti u narednom kolu Premijer lige dočekuje Svonsi, dok Totenhem gostuje Brajtonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније