Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 04. 2018. 20:41   >>  20:33

BUNDESLIGA

"Petarda" Bajerna, pobjede Bajera i Hofenhajma

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na svom terenu Borusiju Menhengladbah sa 5:1 u utakmici 30. kola njemačke Bundeslige.

Borusija je povela u devetom minutu golom Josipa Drmića, ali je Bajern do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat pogocima Sandra Vangera, u 37. i 41. minutu. Asistent kod oba gola bio je Tomas Miler.

Pobjedu šampiona Njemačke u drugom poluvremenu potvrdili su Tijago Alkantara u 51, David Alaba u 68. i Robert Levandovski u 82. minutu.

Bajern na prvom mjestu ima 75 bodova, dok je Borusija iz Menhengladbaha osma sa 40 osvojenih bodova.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobijedili su danas na svom terenu Ajntraht iz Frankfurta sa 4:1 i ostali u trci za plasmanom u Ligu šampiona.

Bajer je poveo u 20. minutu golom Julijana Branta, a izjednačio je Marko Fabijan u 23. minutu. Poslije toga tri gola za domaći tim postigao je Kevin Foland, u 71, 77. i 88. minutu.

Bajer je četvrti na tabeli sa 51 bodom, a Ajntraht je šesti sa 46 bodova.

Hofenhajm je na svom terenu pobijedio Hamburg sa 2:0 golovima Serža Gnabrija i Adama Salaja u 27. minutu.

Hofenhajm je peti na tabeli sa 46 bodova, a Hamburg, koji je pretrpio 18. poraz, zauzima pretposljednje 17. mjesto sa 22 boda.

Herta je u Berlinu pobijedila Keln sa 2:1, a Štutgart i Hanover odigrali su neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније