Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 04. 2018. 12:33   >>  12:27

"ZASLUŽENO PROŠLI"

Ronaldo: Ne razumijem fudbalere Juventusa

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo, koji je postigao odlučujući gol za plasman u polufinale Lige šampiona protiv Juventusa, rekao je da je ne razumije zbog čega su igrači italijanske ekipe protestovali kod dosuđenog jedanaesterca.

Real se sinoć na svom "Santjago Bernabeu" plasirao u polufinale Lige šampiona ukupnim rezultatom 4:3. U prvom duelu u Torinu Real je pobijedio sa 3:0, sinoć je izgubio sa 1:3, a odlučujući gol postigao je Ronaldo iz diskutabilnog penala, koji je dosuđen u trećem minutu nadoknade vremena.

"Mučili smo se, ali moramo da izvučemo pouke. Ovo je za nas lekcija. U fudbalu vam se ništa ne poklanja, morate da se borite do samog kraja. Mogli smo da postignemo više golova, ali Juventus i (golman Đanluiđji) Bufon su bili dobri. Mi smo zasluženo prošli dalje poslije ovog dvomeča", rekao je Ronaldo, prenijeli su britanski mediji.

Britanski sudija Majkl Oliver dosudio je penal poslije duela Medhija Benatije i Lukasa Vaskesa. Poslije toga Bufon je isključen zbog prigovora.

"Penal? Ne razumijem zbog čega su protestovali, Lukas je oboren s leđa. Da nijesu napravili penal, postigli bismo gol", rekao je Ronaldo.

"Gol u 98. minutu? Srce ti brže kuca, ali smirio sam se. Znao sam da će biti odlučujuće", dodao je portuglaski fudbaler.

Ronaldo nije želio da prognozira polufinale, već je rekao da je u fudbalu sve moguće.

Osim Reala koji brani titulu, u polufinale su se plasirali Bajern iz Minhena, Liverpul i Roma.

Žrijeb će se održati u petak od 13 časova u Nionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније