Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2013. 19:49 >> 19:55

ZAVRŠNI PREGOVORI

Zubizareta otišao po Martina

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta otputovao je u Argentinu kako bi se sastao sa trenerom Njuels Old Bojsa Herardom Martinom i dogovorio detalje oko toga da argentinski stručnjak preuzme Barselonu.

Trener Njuels Old Bojsa figurira kao prvi kandidat za upražnjeno mjesto na klupi katalonskog giganta.

Pored Martina, i treneri Selte i Totenhema, Luis Enrike i Andre Viljaš Boaš, navode se kao ozbiljni kandidati za novog trenera Barselone, a pojedini mediji su prenijeli da je kandidat i selektor BiH Safet Sušić.

Predsjednik Barselone Sandro Rosel juče je saopštio da trener Tito Vilanova neće moći da nastavi da vodi prvi tim zbog bolesti.

„Tito Vilanova će nastaviti da se liječi i neće moći da i dalje bude trener prvog tima. Ovo je jako teško vrijeme za klub, ali smo do sada prevazilazili mnoge druge nevolje. Ime sljedećeg trenera Barselone objavićemo najvjerovatnije sljedeće nedjelje“, rekao je Rosel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније