Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

10. 04. 2018. 14:51 >> 14:44

POLUFINALE KUPA

Budućnost na Mladost, Grbalj protiv Igala

U polufinalu Kupa Crne Gore gledaćemo podgorički derbi između Budućnosti i Mladosti, dok će se u drugom dvomeču sastati Grbalj i Igalo, odlučeno je danas žrijebom u Kući fudbala.

Budućnost je osvojila trofej u najmasovnijem takmičenju u sezoni 2012/2013, dok je Mladost bila najbolja u dvije godine kasnije.

Igalo je prvi put izborilo nastup u polufinalu Kupa, dok je Grbalj prošle godine igrao finale.

Prve utakmice polufinala igraju se u srijedu, 18. aprila sa početkom u 16 sati. Revanš mečevi igraju se 2. maja sa početkom u 17 sati.

Finalni meč Kupa Crne Gore na programu je 30. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније