Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 04. 2018. 22:45   >>  22:39

BUNDESLIGA

Bajer ubjedljiv protiv Lajpciga

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobijedili su večeras u gostima ekipu Lajpciga sa 4:1 u posljednjoj utakmici 29. kola njemačke Bundeslige.

Bajer je poslije 13. pobjede od početka sezone na četvrtom mjestu na tabeli sa 48 bodova, dok je Lajpcig šesti sa dva boda manje.

Lajpcig je poveo u 17. minutu golom Marsela Zabicera, ali je Bajer uspio da preokrene rezultat i, na kraju, ubjedljivo slavi.

Kaj Haverc je izjednačio na 1:1 u posljednjem minutu prvog poluvremena, a strijelci za Bajer u nastavku bili su Julijan Brant u 51, Panajotis Recos u 56. i Kevin Foland u 69. minutu.

Fudbaleri Bajera u narednom kolu dočekuju Ajntraht, dok Lajpcig gostuje Verderu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније