Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 04. 2018. 16:20   >>  16:14

ZVANIČNO

Fabio Kapelo završio trenersku karijeru

Legenda italijanskog fudbala Fabio Kapelo rekao je danas da je završio sa trenerskim poslom.

Nekadašnji trener, između ostalih, Milana, Real Madrida, Rome i Juventusa napustio je prošlog mjeseca klupu kineskog kluba Đangsu pa je dovođen u vezu sa preuzimanjem reprezentacije Italije.

On je u intervjuu za RAI izjavio da ga to mjesto ne zanima.

"Imao sam iskustva sa reprezentacijama Engleske i Rusije i želio sam da treniram neki klub tako da mi je Đangsu bio posljednji posao u fudbalu", naveo je Kapelo.

Istakao je da je zadovoljan time šta je uradio u karijeri i da će sada uživati kao analitičar.

Kapelo je najuspješniji period imao kao trener Milana sa kojim je osvojio četiri titule u Seriji A, kao i Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније