Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2013. 14:07 >> 14:07

REALOV DVOJAC

Iguain i Albiol u Napoliju

Dosadašnji fudbaleri Real Madrida Gonsalo Iguain i Raul Albion od sljedeće sezone igraće za Napoli. Albiol je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa Napolitancima, dok su se dva kluba dogovorili i oko prelaska Argentinca i samo se čeka njegov potpis.

Napolitanci su inkasirali 64 miliona eura od prodaje Edinsona Kavanija, pa sada mogu da se ukjluče u "trku" za igrače ekstra klase sa bogatim evropskim klubovima.

 

Raul Albiol je i zvanično u Napoliju, koji je platio 12 miliona za njegove usluge. Duže vrijeme pričalo se o tome da će španski desni bek napustiti Madrid ali jutros je to i potvrđeno.

Albiol je 2009. došau u Real iz Valensije za 15 miliona.

Što se tiče Iguaina, italijanski dnevnik "Korijere delo Sport", navodi da su se dva kluba dogovorila i da će Argentinac preći u Napoli za 35 miliona eura. Samo je ostalo da se igrač dogovori okok ličnih uslova.

Kako navodi list, Iguain bi u Napoliju zarađivao 6 miliona eura godišnje, milion više nego u Realu.

Reprezentativac Argentine dovodio se u vezu najviše sa londonski Arsenalom i italijanskim šampionom Juventusom, ali nakon prekida pregovora Napoli se umiješao i doveo 25-godišnjeg napadača.

Iguain je od 2006. igrao za Realu za koji je upisao 266 nastupa i postigao 122 gola.

Njih dvojica nijesu jedina dva pojačanja Napolija iz redova Reala. Prije njih, U grad pod Vezuvom stigao je i Hose Kaljehon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније