Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2013. 13:18 >> 14:30

BOGATI MONAKO

Ranijeri: Nastavićemo sa transferima

Povratnik u francusku Ligu 1, Monako, zahvaljujući kapitalu bogatog vlasnika Dmitrija Ribolovljeva doveo je nekoliko zvučnih pojačanja, na koje je potrošio oko 200 miliona eura. I pored toga, trener "Kneževa" Klaudio Ranijeri smatra da moraju još da se pojačaju kako bi ušli u borbu za trofeje.

Do sada, Monako su pojačali Radamel Falkao, Džejms Rodriges, Žoao Mutinjo, Rikardo Karvaljo, Erik Abidal i Žeremi Tulalan, ali, kako kaže Ranijeri, za njih prelazni rok nije završen.

"Transferima nije kraj, treba da sjednem za sto sa vlasnikom i ostalim čelnicima kluba kako bi razgovarali o novim igračima. Prvo da sačekamo novi prijateljski meč, pa će i to doći na red", kazao je argentinski stručnjak.

Novi igrači još uvjek pokušavaju da se uklope u novu sredinu. Do sada su bilježili loše rezultate na pripremnim utakmicama, prvo su izgubili od Fortune iz Diseldorfa 3:2, a potom i od Augsburga 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније