Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2013. 12:52 >> 12:52

DOGOVOR PAO

Ljajić još tri godine u Firenci

Fiorentina je napokon riješila situaciju okok svojih najboljih igrača. Nakon prodaje Stevana Jovetića Mančeseter Sitiju, postignut je dogovr o produžetku saradnje sa Ademom Ljajićem.

Bivši srpski reprezentativac juče se dogovorio sa čelnicima "Viole" i potpisaće ugovor na tri godine, po kojem će zarađivati 1,2 milion eura godišnje, prenose italijanski mediji.

U novom ugovoru stavljena je i nova otkupna klauzula. Ako neki klub želi Ljajića u svjim redovima, moraće da plati 15 miliona eura.

Dogovorom o nastavku saradnje, završena je priča o odlasku Ljajića sa "Artemija Frankija". Interesovanje za njega pokazali su brojni klubovi, prije svega italijanski velikan Milan.

Ljajić je stigao u Firencu 2010., od kada je ljubičasti dres obukao 78 puta i postigao 15 golova, uz 14 asistencija. Iako mlad, momak rođen u Novom Pazaru, već je bivši reprezentativac Srbije. Selektor "orlova" Siniša Mihajlović izbacio ga je iz nacionalnog tima jer nije pjevao himnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније