Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2013. 23:38 >> 23:38

ČETIRI LAKA KOMADA

Gvardiola debitovao ubjedljivom pobjedom

Pep Gvardiola je debitovao ubjedljivom pobjedom na na klupi minhenskog Bajerna. Bavarci su sa 4:0 deklasirali Hamburger SV u polufinalu njemačkog Liga kupa. Strijelci su bili Džerom Boateng, Mario Mandžukić, Toni Kros i Tomas Miler.

Debi u Bajernu imao je Tijago Alkantara, koji je iz prve postave izbacio zemljaka Havija Martinesa..

Menhengladbah je bio bolji od Dortmunda golom iz diskutabilnog penala. Golman gostiju Vajdenfeler se bei ikakve potrebe poigrao u svom kaznenom prostrui izgubio loptu.

Igrač Menhengladbaha je sačekao da mu golman rivala priđe i odmah je teatralno pao, a glavni sudija je pokazao na bijelu tačku.

"Ne želimo tako rano, već na početku sezone,  da počne priča o suđenju", rekao je kratko Klop.

Finale i meč za treće mjesto igraju se sjutra. Utakmice u Liga kupu Njemačke igraju se po sistemu dva puta po 30 minuta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније