Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2013. 21:14 >> 21:55

ODUŠEVLJEN

Nejmar: Mesi i ja ćemo pisati istoriju

Novi fudbaler Barselone Nejmar je oduševljen što će igrati zajedno sa Lionelom Mesijem i smatra da će njih dvojica pisati fudbalsku istoriju.

Bivši igrač Santosa vjeruje da je napravio pravi potez i smatra da će partnerstvo sa Mesijem biti nešto što ljudi još uvijek nijesu viđeli.

"Nadam se da će to biti partnerstvo koje će promijeniti istoriju fudbala kao sporta. Imamo odličnu priliku da to pokažemo. To je velika čast za mene, oduševljen sam što ću igrati pored najboljeg igrača na svijetu, moji snovi se ostvaruju", rekao je Nejmar.

Brazilski reprezentativac je takođe rekao da Santos ostaje u njegovom srcu, ali da je sada maksimalno koncentrisan na svoj novi tim, Barselonu.

"Doživio sam prelijpe trenutke u Santosu, ali sada imam novi klub, nov život i fokusiran sam samo na Barsu", iskren je mladi napadač.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније