Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 04. 2018. 07:15   >>  07:21

NE ŽELI TRANSFER

Pogba: Nemam problema sa Murinjom

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da nema problema sa trenerom te ekipe Žozeom Murinjom, uprkos tome što u posljednje vrijeme nije standardan u prvom timu.

Pogba je bio jedan od ključnih igrača Junajteda u prvom dijelu sezone, ali je Murinjo umesto njega u tim na mjesto centralnog veznog igrača stavljao mladog Skota Mektomineja u važnim utakmicama protiv Sevilje i Liverpula.

Francuz je počeo jučerašnju utakmicu protiv Svonisija (2:0), nakon što nije bio u prvom timu u posljednja tri meča. On je rekao da ne zna zbog čega je u takvoj situaciji.

"Istina je da mi se to nikada nije dogodilo (mjesto na rezervnoj klupi), ali to može da me ojača. Morate da prođete kroz ovakve periode da biste ojačali. Nemam problema sa Murinjom. Ne biram ja tim. Pitajte trenera ako želite da znate zbog čega igram manje. Poštujem njegove izbore", rekao je Pogba za Telefut.

Kako je prenio Skaj, Pogba je, ipak, tražio da razgovara o transferu, ali je i rekao da situacija može da se promijeni.

Pogba je za vrijeme pauze u prvenstvima i prijateljskih utakmica reprezentacija rekao da želi da igra sa Nejmarom, koji nastupa za Pari Sen Žermen. Mediji su spekulisali da će napustiti Old Traford, ali je Pogba brzo to odbacio.

"Nejmar? Rekao sam da sanjam da igram sa njim, (Lionelom) Mesijem ili Kristijanom (Ronaldom), ali to ne znači da želim da mijenjam klubove", dodao je francuski napadač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније