Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2013. 16:50 >> 18:21
1

AMBICIOZAN

Jovetić: Očekujem 15-20 golova u sezoni

Crnogorski reprezentativac i novi fudbaler Mančester Sitija Stevan Jovetić rekao je u izjavi za klupsku televiziju da se nada da će u prvoj sezoni dati 15-20 golova u svim takmičenjima.

“Igrao sam u mnogo različitih formacija – mogu da budem iza napadača, da igram po lijevoj strani, ali i da budem centarfor. Ali najbolje se snalazim kao polušpic”, dodao je Jovetić.

Stevan je istakao da je van terena miran, a da je na terenu najjači adut igra “jedan na jedan“.

“Povučen sam kao osoba i dobar sam prijatelj. Igrački, mislim da sam dobar u igri “jedan na jedan“, to mi je najveći kvalitet. Najbolje godine su tek preda mnom”, rekao je crnogorski reprezentativac.

Jovetića je željelo “pola Evrope“, najviše je “zagrizao“ bio Juventus,  ali Mančester Siti bio najkonkretniji.

"Želim da se zahvalim svima u Sitiju – tražili su me i prošle godine, ali sam ostao u Fiorentini. Ipak, željeli su me više od svih i riješio sam da dođem ovdje jer je Siti ozbiljan projekat i klub koji se bori za titulu prvaka i igra u Ligi šampiona", izjavio je Jovetić.

Jedan od razloga za prelazak Jo-Jo- a među “Građane“ jeste i njegov bivši i sadašnji saigrač Matija Nastasić.

“Još prošle godine sam razgovarao sa Nastasićem. Rekao mi je samo lijepe stvari o Mančesteru, saigračima i cijelom klubu. Slao mi je poruke svake nedjelje: “Dođi ovdje, čekam te“ i slično. Napokon sam ovdje i srećan sam što ću imati priliku da igram sa njim, Kolarovom i Džekom”.

Jovetić će u Sitiju nositi dres sa brojem 35.

“Moj omiljeni broj je osam, ali je zauzet, pa sam izabrao 35, broj koji sam nosio na dresu kada sam igrao za Partizan”, zaključio je crnogorski reprezentativac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније