Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2013. 12:51   >>  18:14

PRELAZAK U SITI

Mladost I Partizan zaradili od Jovetićevog transfera

Mančester Siti doveo je Stevana Jovetića, a osim Fiorentine iz koje je stigao, materijalnu korist od tog transfera imaće Mladost i beogradski Partizan, za koji je crnogorski reprezentativac nastupao prije odlaska u Italiju, od 2003. do 2008.

Mladost je finansijski odlično prošla za crnogorske prilike - Podgoričani su zaradili 225 hiljada na osnovu takozvanog Fonda solidarnosti, zbog toga što je sjajni napadač ponikao na Cvijetinom brijegu.

Beogradski "Crno-bijeli", su bogatiji za 675 hiljada eura odnosno 2,25 odsto transfera.

Vicešampion Engleske platio je Fiorentini 30 miliona eura, tako da će klub iz Humske dobiti 675 hiljada.

Partizan će sigurno biti zadovoljan konačnim ishodom, posebno jer u dosadašnjem dijelu prelaznoig roka nijesu uspjeli da ostvare značajne prihode od prodaje igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније