Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 03. 2018. 16:43   >>  16:38

ITALIJAN GLAVNI KANDIDAT

PSŽ pregovara sa Konteovim menadžerima

Francuski fudbalski klub Pari Sen Žermen počeo je pregovore sa menadžerima trenera Čelsija Antonija Kontea, kako bi ga angažovao ovog ljeta.

Kako je prenio Gardijan, treneru Unaju Emeriju na ljeto ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom i napustiće klub, a kao najozbiljniji kandidat pominje se Konte. Osim bivšeg trenera Juventusa, među kandidatima su i Žoze Murinjo, Dijego Simeone i Masimilijano Alegri.

Murinjo najvjerovatnije neće napustiti Mančester junajted, a vjeruje se da Pari Sen Žermen neće lako ubijediti Simeonea i Alegrija da napuste Atletiko Madrid i Juventus.

Francuski klub želi da iskoristi loše odnose Kontea i uprave Čelsija, koja će narednog mjeseca odlučiti da li će zadržati na klupi 48-godišnjeg trenera.

Pari Sen Žermen bi ponudio Konteu nešto veću platu, a početni pregovori su pozitivni, naveo je Mejl.

Klub je 2016. godine unajmio Emerija, koji je tada osvojio treću uzastopnu titulu u Ligi Evrope sa Seviljom, ali trener nije imao mnogo uspjeha sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona. U prvoj sezoni, ekipa je u osmini finala ispala od Barselone, uprkos tome što je u prvom meču na svom terenu pobijedio sa 4:0, a ove sezone eliminisao je Real Madrid.

Sedam kola prije kraja Pari Sen Žermen ima 17 bodova više od drugoplasiranog Monaka i gotovo sigurno će osvojiti titulu u francuskom prvenstvu.

Prošlog ljeta u klub su došli Nejmar, rekordnim transferom iz Barselone, kao i Kilijan Mbape iz Monaka, ali ni to nije pomoglo ekipi da napravi značajniji rezultat u Evropi.

Za Kontea je zainteresovan i Fudbalski savez Italije, koji bi ponovo želio da ga postavi za selektora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније