Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 03. 2018. 17:02 >> 17:01

DO KRAJA NEDJELJE

Ibrahimović odlazi iz Mančester junajteda

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović napustiće taj klub do kraja nedjelje, prenijeli su danas britanski mediji.

Engleski klub se nije oglasio, a BBC je prenio da je trener Žoze Morinjo pristao da pusti Ibrahimovića, uprkos tome što ugovor švedskog fudbalera ističe 30. juna.

Nije poznato gdje će 36-godišnji Ibrahimović nastaviti karijeru, a mediji spekulišu da će preći u Los Anđeles Galaksi.

Ibrahimović je 2016. godine iz Pari Sen Žermena prešao u Junajted, za koji je postigao 29 golova u 53 utakmice. On je prošlog marta teško povrijedio koljeno i čini se da se nije dovoljno oporavio. On se na teren vratio u novembru, ali je od tada odigrao samo sedam utakmica, a posljednju 26. decembra u prvenstvu protiv Barnlija.

Mediji su spekulisali da će se Ibrahimović vratiti u reprezentaciju Švedske za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Murinjo je početkom mjeseca rekao da će Ibrahimović najvjerovatnije napustiti klub na kraju sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније