Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 03. 2018. 23:16   >>  23:17

PROŠLI CSKA I MARSEJ

Arsenal opet bolji od Milana, Lacio slavio u Kijevu

Arsenal je i u revanšu savladao Milan 3:1 i sa ukupnih 5:1 prošao dalje, dok je Lacio pobjedom nad Dinamom u Kijevu izborio plasman među osam najboljih u Ligi Evrope 2:0.

Milan je poveo preko Čalhanoglua, ali je onda na scenu stupio sudija Erikson, koji je u finišu dosudio nepostojeći penal. Dani Velbek je teatralno pao u šesnaestercu gostiju, a potom realizovao jedanesterac.

U posljednjih 20 minuta Arsenal je stigao do pobjede preko Velbeka i Džake.

Prvi meč između Lacija i Dinama na "Olimpiku" završen je neriješeno 2:2. Italijanski tim dalje su odveli Lukas Leiva i De Fraj.

Adam Marušić je u posljednjih 20 minuta bio na terenu.

CSKA je izbacio Lion i pored toga što je izgubio prvi meč kod kuće 1:0. "Armejci" su slavili u Francuskoj sa 3:2.

Rusi su poveli golom Aleksandra Galovina u 39. minutu, da bi u 58. poravnao Maksvel Korne. 

Uslijedio je blic-krig gostiju - Musa, pa Vernblom pogodili su za velikih 3:1. Smanjio je Dijaz, ali je CSKA izdržao sve nalete...

Salcburg je bez problema sačuvao pobjedu iz Dortmunda 2:1 i remijem 0:0 stigao do četvrtfinala.

Marsej je opet bio bolji od Bilbaa (2:1) i sa ukupnih 5:2 prošao među osam najboljih. Strijelci za francuski tim bili su Paje i Okampos, gol za domaćina postigao je Vilijams.

Lajpcig je odolio na gostovanju Zenitu (1:1) i tako odbranio pobjedu iz prvog meča (2:1).

Gosti su poveli preko Augustina, poravnao je Driusi, a u finišu Verner nije realizovao penal...

Sporting je eliminisao Plzenj nakon produžetaka. Česi su golovima Bakoša poništili poraz iz prvog meča (2:0), pa je meč otišao u dodatnih 30 minuta.

Tamo su se bolje snašli gosti i pored toga što je Dost promašio penal u 92. minutu. Gol vrijedan plasmana u četvrtfinale postigao je Batalja u 105. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније