Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2018. 19:11   >>  19:06

"PETARDA" U MOSKVI

Atletiko prvi četvrtfinalista

Fudbaleri Atletiko Madrida prvi su četvrtfinalisti Lige Evropa, pošto su danas i u revanšu rezultatom 5:1 pobijedili Lokomotivu.

Atletiko je u prvoj utakmici bio ubjedljiv u Madridu pobjedom sa 3:0.

Španski klub je poveo u revanšu u Moskvi golom Anhela Koree u 16. minutu, čime su bile otklonjene dileme oko pitanja prolaska.

Lokomotiva je izjednačila četiri minuta kasnije preko Maćieja Ribusa, a Atletiko je do kraja utakmice zabilježio novu ubjedljivu pobjedu golovima Saula Nigesa u 47, Fernanda Torea u 65. iz penala i u 70. i Antoana Grizmana u 85. minutu.

Četiri revanš utakmice osmine finala počeće u 19.00, a preostale tri u 21.05.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније