Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 03. 2018. 12:23 >> 12:24

POVRATAK U APRILU

Kejn će biti spreman sa Svjetsko prvenstvo

Fudbaler Totenhema Hari Kejn odsustvovaće sa terena do aprila, nakon što je oštetio ligamente skočnog zgloba u utakmici sa Bornmutom u Premijer ligi.

Kejn se povrijedio prošle nedjelje, u sudaru sa golmanom Bornmuta Asmirom Begovićem.

Prema prvim procjenama, najbolji strijelac Totenhema i Premijer lige će se u aprilu vratiti na teren, prenijeli su britanski mediji.

Kejn, koji je postigao 35 golova ove sezone, trebalo bi da bude spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta.

On će zbog povrede propustiti četvrtfinalni duel FA kupa protiv Svonsija u subotu, kao i dvije prijateljske utakmice reprezentacije Engleske, 23. marta na gostovanju protiv Holandije i četiri dana kasnije na domaćem terenu protiv Italije.

Kejn je propustio 10 utakmica u prošloj sezoni zbog slične povrede, zadobijene u septembru 2016. protiv Sanderlenda. Isti skočni zglob povrijedio je u martu prošle godine u duelu sa Totenhemom u četvrtfinalu FA kupa, a tada je odsustvovao četiri nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније