Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

13. 03. 2018. 17:22   >>  17:18

ZVANIČNO

Mažić sudi meč Crna Gora - Turska

Milorad Mažić, internacionalni sudija iz Srbije, određen je za glavnog arbitra na prijateljskom meču između Crne Gore i Turske, koji će biti odigran 27. marta u Podgorici. Njemu će na Gradskom stadionu u Podgorici pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, pomoćnici koji su u Mažićevom timu na svim međunarodnim utakmicama.

Ulogu četvrog sudije, koji će naknadno biti određen, obavljaće jedan od internacionalaca sa Jedinstvene liste sudija Fudbalskog saveza Crne Gore.

U bogatoj karijeri Mažić je imao priliku da dijeli pravdu na utakmicama najvećih kontinentalnih i planetarnih takmičenja - Evropskog i Svjetskog prvenstva, kao i mečeve Lige šampiona i Lige Evrope.

Na listu internacionalnih sudija došao je 2009. godine, pa se u avgustu iste godine našao na centru Gradskog stadiona u Podgorici u prijateljskoj utakmici seniorskih reprezentacija Crne Gore i Velsa. ,,Hrabri sokoli“ su ,,zmajeve“ rezultatom 2:1 - strijelci su bili Jovetić i Đalović.

Od 2012. godine Mažić je član UEFA elitne grupe sudija pa će, zajedno sa najboljim evropskim sudijama, biti učesnik Svjestkos prvenstva koje se ove godine održava u Rusiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније