Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 03. 2018. 15:44 >> 15:41

IZDAT NALOG

Sudska istraga protiv vlasnika PAOK-a

Solunski tužioci naložili su danas pokretanje sudske istrage protiv biznismena i vlasnika PAOK-a, naturalizovanog Grka iz Rusije Ivana Savidisa koji je nedavno s četiri naoružana pratioca ušao na teren s pištoljem da bi se "obračunao" sa sudijom zbog poništavanja gola.

Vlada Grčke donijela je odluku da se suspenduje Super lige, a Svjetska fudbalska federacija (Fifa) osudila je ponašanje vlasnika PAOK-a i nagovijestila eventualno izbacivanje reprezentacije iz svih takmičenja.

Po nalogu će se istražiti i zašto je policija navodno ignorisala instrukcije tužioca da se Savidis uhapsi na licu mjesta, odnosno na terenu kada je uletio s pištoljem za pojasom, za koji ima dozvolu.

PAOK je u 90. minutu utakmice protiv lidera Super lige AEK-a poveo golom Fernanda Varele, ali je on poništen zbog ofsajda. Savidis je potom utrčao na teren okružen tjelohraniteljima da bi se obračunao s arbitrima.

On se danas izvinio zbog "emotivne reakcije" na sudijsku odluku i "generalno loše stanje grčkom fudbalu".

Kako je saopšteno na klupskom sajtu Savidis je imao namjeru da "odbrani desetine hiljada navijača PAOK-a od provokacija i sukoba".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније