Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 03. 2018. 17:26   >>  22:37

PREMIJER LIGA

Arsenal siguran, Totenhem ponovo treći

Fudbaleri Arsenala pobijedili su danas na svom terenu ekipu Votforda sa 3:0 u utakmici 30. kola Premijer lige.

Golove za Arsenal postigli su Škodran Mustafi u osmom, Pjer-Emerik Obamejang u 59. i Henrih Mhitarjan u 77. minutu.

Votford je imao veliku šansu pri rezultatu 2:0 da smanji prednost Arsenala, ali je penal koji je izveo Troj Dini odbranio Petr Čeh.

Arsenal je prekinuo niz od tri uzastopna poraza, upisao je 14. pobjedu ove sezone i šesti je na tabeli sa 48 bodova. Na drugoj strani, Votford je deseti sa 36 osvojenih bodova.

Fudbaleri Totenhema pobijedili su na gostujućem terenu Bornmut sa 4:1 i vratili se na treće mjesto na tabeli.

Bornmut je poveo u sedmom minutu golom Džuniora Stanislasa, a izjednačio je Dele Ali u 35. minutu. Gosti su poslije toga uvećali prednost golovima Son Hjen Mina u 62. i 87. minutu, a konačan rezultat postavio je Serž Orije u prvom minutu nadoknade vremena.

Najbolji strijelac Totenhema i Premijer lige Hari Kejn povrijedio je skočni zglob poslije sudara sa golmanom Bornmuta Asmirom Begovićem i sredinom prvog poluvremena je izašao iz igre.

Poslije četvrte uzastopne pobjede Totenhem je treći na tabeli sa 61 bodom i ima bod više od četvrtoplasiranog Liverpula i četiri manje od Mančester junajteda na drugom mjestu.

Bornmut je u posljednje četiri utakmice bez pobjede, zauzima 12. mjesto na tabeli sa 33 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније