Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2013. 12:26   >>  12:28

IZNENAĐEN ODNOSOM KLUBA

Levandovski: Primoravaju me da ostanem

Rastu tenzije između čelnika Borusije Dortmund i Roberta Levandovskog. Poljski napadač kazao je da je nezadovoljan odnosom kluba.

"U drugoj polovini sezone, kao i obično, dao sam sve za Borusiju. Igrao sam i postizao golove misleći da će mi dozvoliti da odem. Bio sam siguran da ću dobiti zeleno svjetlo", rekao je Levandovski za Bild Sport.

Levandovski se nadao da će, kao i Gece, preći u minhenski Baern, ali, kako tvrdi, Borusija ne popušta.

"Odjednom je sve drugačije. Nažalost, prisiljavaju me da ostanem. Zaprepašten sam načinom na koji me tretiraju. Sad moram da prihvatim da ću ostati u Dortmundu", kazao je Poljak, čiji ugovor ističe sljedećeg ljeta.

Levandovski je došao u redove "milionera" iz Leh Poznanja, a u zadnje dvije sezone postao je jedan od najboljih evropskih napadača. Do sada je odigao 136 utakmica u dresu vicešampiona Evrope i Njemačke i postigao 75 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније