Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2013. 10:55 >> 10:55

I ROMA SAGLASNA

Dogovoreno: Markinjoš dolazi u PSŽ

Pari Sen Žermen nastsavio je da se pojačava fudbalerima iz italijanskih klubova. Nakon dolaska Edinsona Kavanija iz Napolija, Parižani su se juče dogovorili sa čelnicima Rome oko tranfera Brazilca Markinjoša.

Markinjoš je još ranije dogovorio saradnju sa šampionom Francuske, a juče je menadžer PSŽ-a Antonio Kaliendo dostavio "vučici" ponudu koju nijesu mogli da odbiju.

Roma će za svog fudbalera dobiti 35 miliona eura, od čega tri kroz bonuse. Italijani će zaraditi ogroman novac, s obzirom da su Markinjoša platili "samo" tri miliona. On je u Rimu prvo došao na pozajmicu iz Korintijansa, a kasnije su i otkupili njegov ugovor. U ugovoru je stajalo da će moći da ga otkupe za tri miliona, ako odigra više od osam poluvremena u Seriji A.

Takođe, Korintijans će dobiti 10 odsto od Markinjoševog transfera u PSŽ.

Talentovani brazilac, koji ima samo 19 godina, prošle sezone odigrao je 26 mečeva za Romu. Nakon dolaska u "Vječni grad", brzo se dokazao na terenu i zauzeo mjesto iskusnom Nikolasu Burdisu u prvoj postavi.

Osim tima iz Pariza, za njega se interesovala Barselona, kao i Mančester Junajted, ali je PSŽ još jednom pokazao svoju platežnu moć.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније