Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2018. 15:00   >>  15:17

NAKON ELIMINACIJE

PSŽ ne odustaje od "klempavka", oglasio se Nejmar

Snovi Pari Sen Žermena o tituli u Ligi šampiona završeni su sinoć eliminacijom od Real Madrida u osmini finala.

Fudbaleri madridskog Reala savladali su Paris Sen Žermen 2:1 u gostima u revanš-meču osmine finala Lige šampiona i na taj način ukupnim rezultatom 5:2 prošli u narednu fazu takmičenja.

Taj rezultat se može nazvati pravom malom katastrofom za klub koji je uložio ogroman novac kako bi došao do trofeja u elitnom takmičenju, bez obzira na to što nije sramota ispasti od Real Madrida, braniocca titule. Ipak, ova sezona je za PSŽ već proglašena neuspješnom i to s pravom.

Možda bi bilo drugačije da je sinoć zaigrao Nejmar, ali to nikada nećemo saznati. Najskuplji igrač u istorij fudbala se nedavno povrijedio, a javnost je s nestrpljenjem čekala njegov komentar, a on je stigao neposredno nakon završetka utakmice.

"Tužan sam zbog poraza, još tužniji zbog toga što nijesam mogao biti na terenu i pomoći svojim saigračima. Ipak, čini me ponosnim što sam vidio da su se svi trudili. Čestitam svim igračima", napisao je Nejmar.

 

Emeri: Ne odustajemo od osvajanja LŠ

Trener Parižana Unai Emeri izjavio da je Real zasluženo prošao dalje.

"Ispadanje od Reala nije razočarenje, ali jeste iz osmine finala. Prva utakmica je bila ključna, iako smo bili bolji od njih tokom 80 minuta. Sada su kontrolisali 60 odsto utakmice, a mi nijesmo uspjeli da postignemo mnogo u naših 40 odsto", izjavio je Emeri.

Ambicije kluba, kako je rekao, i dalje ostaju iste.

"Želimo da osvojimo ovo takmičenje što prije. Nastavićemo da budemo strpljivi i gradimo tim koji će to uspjeti. Siguran sam da možemo da osvojimo ovo takmičenje. Navijači će jednog dana dočekati pehar u Parizu", uvjeren je Emeri, ali pitanje da li će ostati na klupi PSŽ nakon ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније