Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2013. 20:29   >>  20:29

POSLALI PONUDU

Murinjo: Nije tajna, želim Runija

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo otkrio je karte vezane za prelazni rok – jedina njegova želja za ovo ljeto zove se Vejn Runi!

"Nema više tajni, Čelsi ga želi, poslali smo zvaničnu ponudu. Uradili smo sve čisto, po pravilima. Nemamo više ništa da dodamo”, rekao je Murinjo.

Čelsi je poslao ponudu za najboljeg engleskog fudbalera, koju je Junajted odbio, ali je Žoze porekao da je u transfer uključio i pojedine igrače.

Mediji su prenijeli da su Huan Mata i David Luis bili ponuđeni uz sumu oko koje su opcije išle od 10 do 20 miliona funti.

“Nikoga nijesmo nudili u zamjenu, ni Davida, ni Huana. Nikoga. Ne želimo da obznanjujemo tačnu ponudu, jer to je naša interna stvar. Ono što mogu da kažem je da se radi o sumi novca, bez igrača. Ni u daljim pregovorima neće postojati opcija razmjene igrača”, precizan je Portiugalac.

„Specijalni“ je rekao da je sad sve na Runiju i Junajtedu, a da se on i klub neće više oglašavati iz poštovanja prema rivalu.

“Sada moramo da poštujemo Mančester Junajted, da postupimo moralno, i da zbog toga nemamo dalje komentare. Od sad ništa neću reći o Runiju, jer on zna da ga želimo. Sada odluku donose njegov sadašnji klub i igrač”, dodao je Murinjo.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније