Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 03. 2018. 17:58 >> 17:55

OPERACIJA U SUBOTU

Nejmar pauzira tri mjeseca

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar u subotu će biti podvrgnut operaciji stopala i odsustvovaće sa terena do tri mjeseca.

Nejmar se povrijedio u nedjelju tokom utakmice sa Marsejom, kada je slomio metararzalnu kost u stopalu i istegao je skočni zglob.

Ljekar fudbalske reprezentacije Brazila Rodrigo Lasmar potvrdio je vijest o operaciji i rekao da će 26-godišnji fudbaler do tri mjeseca odsustvovati sa terena, ali da očekuje da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo. Brazil će ovog ljeta na Mundijalu u Rusiji igrati u Grupi E sa Srbijom, Švajcarskom i Kostarikom.

Nejmar, koji je ljetos iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen za rekordan transfer od 222 miliona eura, propustiće ostatak sezone.

"Operacija će biti obavljena u subotu ujutro u Belo Horizonteu, a oporavak od takvog zahvata traje između dva i po i tri mjeseca. Nejmar je tužan, ali shvata da nema drugu mogućnost. Posvetiće se što bržem oporavku na teren", reao je Lasmar, prenio je BBC.

Pari Sen Žermen je naveo da je poslije "tri dana planirane njege" donijeta zajednička odluka klupskih ljekara i ljekara reprezentacije Brazila o operaciji.

Nejmar je ove sezone u 30 utakmica postigao 29 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније