Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 22:55 >> 23:04

"ROSONERI" U FORMI

Milan srušio Romu na "Olimpiku"

Milan igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, a u to se uvjerila Roma na svom "Olimpiku".

"Roso-neri" vežu dobre rezultate pod vođstvom Đenara Gatuza i sada su se vratili u borbu za Ligu šampiona. Večeras su sa 2:0 savladali u gostima Romu, u okviru 26. kola italijanske Serije A.

U prvom dijelu meča nije bilo mnogo prilika, pa se na odmor otišlo bez golova.

Nije se mnogo čekalo na uzbuđenja u nastavku. Kutrone je već u 48. minutu pogodio nakon asistencije Susa za vođstvo gostiju.

Milan je i nakon vođstva bio opasniji rival, ali golamn Alison je čuvao Romu. Ipak, u 74. minutu Nikola Kalinić je bio asistent, a Kalabrija strijelac za 2:0.

Roma je pokušala da se vrati u meč, Milan je prijetio iz kotri, ali većih prilika na obje strane nije bilo pa se rezultat nije mijenjao.

"Rosoneri" su ovom pobjedom zadržali priključak i ostali u borbi za plasman u jedno od evropskih takmičenja, pošto su sada sedmi sa 44 boda, koliko ima i Sampdorija, dok je Roma peta sa 50.

Ranije danas zbog jakog snijega u Torinu otkazana je utakmica između Juventusa i Atalante.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније