Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 21:35 >> 21:40

BUNDESLIGA

Keln iznenadio Lajpcig, Šalke čuva 3. mjesto

Fudbaleri Kelna napravili su iznenađenje u 24. kolu Bundeslige pobijedivši u gostima Lajpcig sa 2:1 i tako su došli do važna tri boda u borbi za opstanak.

Lajpcig je dobro počeo meč protiv fenjeraša. U petom minutu domaćinu prednost od 1:0 donosi Augustin, a ovaj se rezultat na semaforu zadržao sve do 70. minuta.

Potom Keln dolazi do velikog preokreta. Prvo je Kozielo u 70. minutu izjednačio, da bi sedam minuta kasnije Bitenkur pogodio za preokret 2:1.

Pokušali su domaći da do kraja meča izbjegnu poraz, a nijesu uspjeli i Keln je došao do velikog trijumfa.

Keln je posljednji na tabeli sa 17 bodova, koliko ima i Hamburg, osam manje od Volfsburga koji jevan zone ispadanja. Lajpcig je ovim porazom napravio korak nazad u borbi za mjesto kojie vodi u Evropu. Sada je šesti na tabeli sa 38 bodova, ali i dalje je blizu vrha tabele, pošto drugoplasirana Boruisija Dortmund ima samo dva više.

Danas je odigran još jedan meč 24. kola njemačkog šampionata. Šalke je savladao na gostovanju Bajer Leverkuzen sa 2:0.

Fudbaleri Šalkea su već nakon 11 minuta igre stigli su do vodstva jer je mrežu domaćih zatresao Burgstaler nakon asistencije Kaligiurija.

Pred kraj prvog dijela meča domaći su ostali sa desetoricom, nakon što je Kohr dobio drugi žuti karton.

Obzirom da su imali igrača više, fudbalerima Šhalkea je posao bio znatno olakšan u nastavku meča, a oni su to iskoristili i u 89. minutu sa penala preko Bentaleba postavili konačan rezultat susreta.

Šhalke sada ima 40 bodova i nalazi se na 3. poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније