Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 02. 2018. 19:35 >> 19:54

PRVI PEPOV TROFEJ

Sitiju Liga kup, razbili Arsenal

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su prvi trofej u sezoni, Liga kup Engleske.

"Građani" su u finalu na Vembliju "razbili" londonski Arsenal sa 3:0, a meč su riješili sa dva gola u roku od sedam minuta, sredinom drugog poluvremena.

Siti je peti pout osvojio Liga kup, ovo mu je prvi trofej u sezoni i prvi od 2016, kada je takođe trijumfovao u ovom takmičenju. Takođe, ovo je prvi trofej Sitija pod vođstvom Pepa Gvardiole.

Siti je poveo preko Serhija Aguera u 18. minutu, nakon očajne reakcije štopera Arsenala poslije ispucavanja Oskara Brava. Aguero je pobjegao čuvarima i lobovao Petra Čeha sa ivice kaznenog prostora.

Tim iz Mančestera je kontrolisao ritam meča u nastavku čekajući grešku rivala da riješi meč, i dočekao ju je u 58. minutu.

Kevin de Brujne i Ilkaj Gindoan su odigrali sjajnu akciju iz kornera, Njemac je šutirao iz prve sa ivice kaznenog prostora po zemlji, loptu je vrhom kopačke zahvatio Vensan Kompani i tako prevario Čeha za 2:0.

Tačku na meč stavio je David Silva fantastičnim golom u 65. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније