Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2018. 17:20 >> 17:22

KEJN JUNAK TOTENHEMA

Preokret Junajteda, Čelsi van zone LŠ

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom terenu Čelsi sa 2:1 u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 28. kola engleske Premijer lige.

Čelsi je bolje počeo utakmicu na gostovanju protiv drugoplasirane ekipe Premijer lige. U uvodnim minutima imao je dvije dobre prilike za gol, ali je Alvaro Morata pogodio prečku, da bi potom Eden Azar u nastavku akcije šutirao preko gola.

Londonski tim poveo je u 32. minutu poslije kontranapada, a strijelac je u situaciji "jedan na jedan" bio Vilijan na asistenciju Azara.

Djelovalo je u tim trenucima da Junajted neće imati snage da se vrati u utakmicu, pošto za više od pola sata igre nije uputio šut ka golu rivala, ali je ekipa Žozea Morinja u nastavku nadigrala rivala i stigla do preokreta.

Prvo je Romelu Lukaku u 39. minutu na asistenciju Antoana Marsijala donio izjednačenje, da bi potom preokret kompletirao Džesi Lingard u 75.

Do kraja susreta oba tima imala su po nekoliko dobrih prilika za gol, ali su mreže mirovale.

Junajted se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto Premijer lige sa 59 bodova, dok je Čelsi peti sa 53.

Kejn donio pobjedu Totenhemu

Fudbaleri Totenhema pobijedili su danas na gostujućem terenu u londonskom derbiju Kristal Palas sa 1:0, u utakmici 28. kola Premijer lige i popeli se na četvrto mjesto na tabeli.

Jedini gol postigao je Hari Kejn u 88. minutu. To je njegov 24. gol u Premijer ligi ove sezone i prvi je na listi strijelaca.

Totenhem je neporažen u posljednjih 15 utakmica u svim takmičenjima.

Poslije 16. pobede u prvenstvu, ekipa Maurisija Poketina zauzima četvrto mjesto na tabeli sa 55 bodova.

Kristal Palas je pretrpio 13. poraz u prvenstvu i zauzima 17. mjesto na tabeli sa 27 bodova, koliko ima i Svonsi koji se na 18. mjestu nalazi u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније