Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 02. 2018. 20:59 >> 21:10
4

"PETARDA" LACIJA

Partizan eliminisan, Napoliju malo 2:0

Fudbaleri Partizana nijesu se plasirali u osminu finala Lige Evropa pošto su danas u revanšu izgubili sa 2:0 od Viktorije Plzenj.

Prva utakmica u Beogradu završena je 1:1, a pobjedu Viktoriji u revanšu u Plzenju donijeli su Mihael Krmenčik u 67. minutu i Aleš Čermak u nadoknadi vremena.

Utakmica nije obilovala velikim šansama, a Viktorija je igrala sigurno i iskoristila svoju priliku.

Lukas Hejda je ubacio loptu u šesnaesterac ka Krmenčikom, koji je bio bolji u duelu sa Bojanom Ostojićem i odličnim udarcem savladao Vladimira Stojkovića.

Partizan poslije primljenog pogotka nije ozbiljnije ugrozio češki klub, a pred kraj je krenuo na "sve ili ništa" pa je Viktorija iz kontranapada dala i drugi gol.

Napoli je u Lajpcigu ostavrio pirovu pobjedu (2:0), pošto je u prvom meču izgubio 3:1, dok je drugi italijanski predstavnik Lacio u velikom stilu prošao.

Rimljani su deklasirali rumunski FCSB (nekadašnju Steauu) 5:1, uz het-trik Ćira Imobilea i tako nadoknadili minimalan poraz iz Bukurešta.

Dalje ide Zenit koji je baš kao i Lacio nadoknadio minimalan poraz iz provg meča. Ruski tim je bio ubjedljiv protiv Seltika (3:0), a redom su pogađali Ivanović, Kuzjajev i Kokorin.

Rezultati:

LOKOMOTIVA - Nica (3:2)

ATLETIKO MADRID - Kopenhagen 1:0 (4:1)

DINAMO KIJEV - AEK Atina 0:0 (1:1)

LACIO - Steaua 5:1 (0:1)

VIKTORIJA PLZENJ - Partizan 2:0 (1:1)

LAJPCIG - Napoli 0:2 (3:1)

SPORTING - Astana 3:3 (3:1)

Viljareal - LION 0:1 (1:3)

ZENIT - Seltik 3:0 (0:1)

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније