Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 02. 2018. 21:20 >> 21:33

SAVLADAO LEGANJES

Real preuzeo treću poziciju na tabeli

Fudbaleri Real Madrid su u odgođenom meču 16. kola Primere savladali u gostima ekipu Leganjesa rezultatom 3:1, i tako došli do treće pozicije na tabeli španskog prvenstva.

Domaćin je poveo već u 6. minutu golom Unaja Bustinsa. Ipak, Real je odmah uzvratio i izjednačio već u 11. minutu preko Lukasa na asistenciju Kazemira.

Madriđani su u 29. minutu došli do 2:1 pogotkom Kazemira, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Gosti su do kraja meča postigli još jedan pogodak, i to u 90. minutu kada je Serhio Ramos bio precizan iz jedanaesterca.

Real Madrid je ovom pobjedom preskočio Valensiju i sada se sa 48 bodova nalazi na trećoj poziciji La Lige, dok je Leganjes ostao na 13. mjestu.

Barselona je trenutno prva sa 62 boda, dok je Atletiko Madrid drugi sa 55.

U narednom 25. kolu, Real Madrid će ugostiti Alaveš, Barselona Đironu, dok će Atletiko Madrid gostovati Sevilji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније