Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

21. 02. 2018. 22:43   >>  22:54

LIGA ŠAMPIONA

De Hea sačuvao "đavole", preokret Šahtjora

Fudbaleri Sevilje i Mančester junajteda igrali su bez golova, dok je Šahtjor slavio u preokretu 2:1 protiv Rome u Harkovu u utakmicama osmine finala Lige šampiona.

Fudbaleri Sevilje i Mančester junajteda odigrali su neriješeno 0:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Sevilja je bila mnogo bolji rival na večerašnjem meču, imala je više lopte u svom posjedu i mnogo više udaraca ka golu rivala, ali nije uspjela da to materijalizuje jer je Junajted na među stativama imao više nego raspoloženog Davida de Heu.

Španska ekipa je imala ukupno 25 šuteva ka golu Junajteda, za razliku od šest engleskog tima, od kojih je samo jedan išao u okvir gola.

Revanš se igra 13. marta u Mančesteru.

Fudbaleri Šahtjora su na svom terenu slavili protiv Rome sa 2:1.

Italijanska ekipa je povela golom Undera Džengiza u 41. minutu, na asistenciju Edina Džeka, ali je Šahtjor u drugom poluvremenu uspio da preokrene rezultat i na kraju slavi.

Prvo je Fakundo Fereira izjednačio u 52. minutu, da bi Fred sjajnim golom iz slobodnog udarca u 71. minutu donio pobjedu ukrajinskom timu.

Revanš je na programu 13. marta u Rimu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније