Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 07. 2013. 21:20 >> 23:31
4

ODLIČAN REZULTAT

Sutjeska remizirala u Moldaviji

Fudbaleri Sutjeske ostvarili su odličan rezultat na gostovanju moldavskom Šerifu u prvom meču kvalifkacija za Ligu šampiona. Crnogorski šampion odigrao je neriješeno 1:1, pa će revanš dočekati sa realnim šansama da se plasira u narednu rundu kvalifikacija.

Nikšićanima je meč u Tirasolu bio debi u kvalifikacijama za najkvalitetnije klupsko fudbalsko takmičenje u Evropi i može se slobodno reći da su odlično prezentovali crnogorski fudbal.

Sutjeska je uspjela dobrom odbranom i saradnjom vezista da parira Moldavcima. Ekipa Dragana Radojičića primila je gol u finišu prvog poluvremena. Strijelac za domaće bio je Enrike Luvanor u 45. minutu.

Nakon devet minuta igre u nastavku, Sutjeska je došla do izjednačenja. Strijelac je bio Andrija Pejović u 54. minutu, što je, ispostavilo se na kraju, bio i konačan rezultat utakmice.

S obzirom da su ostali neporaženi u gostima i još zatresli mrežu protivnika, naš šampion može da se nada prolasku u treće kolo.

Sutjeska je na evropskoj sceni do sada kao predstavnik Crne Gore igrala u Ligi Evrope, u sezoni 2009/2010, kada je nakon identičnog rezultata u oba meča i produžetaka eliminisana od Partizana iz Minska. Takođe, nikšićki tim ima nastup i u nekadašnjem Intertoto kupu.

Revanš na stadionu kraj Bistrice igra se sljedećeg utorka.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније