Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

21. 02. 2018. 13:59 >> 14:08

SPALETI SMATRA

Ančeloti idealan za klupu "Azura"

Trener Intera iz Milana, Lučano Spaleti, smatra da bi iskusni Karlo Ančeloti bio idealno rješenje za selektora Italije.

 

Fudbalski savez Italije još od debakla reprezentacije u baražu za Svjetsko prvenstvo i smjene tadašnjeg selektora Đanpjera Venture traga za njegovim nasljednikom.

Opterećuje ih i činjenica da će se Mundijal u Rusiji prvi put nakon 60 godina igrati bez Italijana, pa izbor mora biti idealan, kako im se sličan neuspjeh ne bi ponovio.

Trenutno je kao privremeni selektor imenovan Luiđi Di Bjađo, čovjek koji vodi mladu italijansku reprezentaciju. No, kao najozbiljniji kandidati za stalno rješenje spominju se Klauido Ranieri, Roberto Mančini, Antonio Konte i Ančeloti, koji je jedini od spomenutih trenutno bez posla. Pojedini mediji čak smatraju da bi i Spaleti bio dobar izbor.

“Moja budućnost je ono što trenutno radim i tim koji treniram. U ovom trenutku moj cilj je da Inter uđe u Ligu šampiona. Najbolji izbor za reprezentaciju je Ančeloti. On ima sve što je potrebno za taj posao“, jasno je poručio Spaleti.

Poslije odličnog starta sezone Inter je zapao u rezultatsku krizu iz koje nikako da izađe, pa je od borbe za titulu došao u situaciju da se grčevito bori za treće i četvrto mjesto, koji vode u Ligu šampiona.

“Crno-plavi“ klub iz Milana nakon 25 odigranih kola u Seriji A zauzima petu poziciju sa 48 bodova, dok su ispred rimski klubovi Lacio sa 49 i Roma sa 50. Lider Napoli sa 66 i drugoplasirani Juventus sa 65 previše su pobjegli konkurenciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније