Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 02. 2018. 23:23   >>  23:22

DŽEKO OCIJENIO

Imamo šansu za dobar rezultat u LŠ

Fudbaler Rome Edin Džeko ocijenio je danas da duel osmine finala Lige šampiona sa Šahtjorom neće biti odlučen poslije prve utakmice i da njegova ekipa ima šansu da ostvari dobar rezultat u najelitnijem evropskom takmičenju. Fudbaleri Rome igraju u srijedu od 20.45 u Harkovu protiv Šahtjora, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Šahtjor je, uz Liverpul i Vigan, jedini tim koji je ove sezone pobijedio Mančester siti, koji je u ovom trenutku najjača evropska ekipa. Mi ne smijemo ništa olako da shvatamo, moramo da damo sve od sebe u obje utakmice. Ovaj duel neće biti riješen poslije 90 minuta, već poslije 180", rekao je Džeko, prenijeli su italijanski mediji.

Džeko je ocijenio da njegova ekipa može ove sezone da ostvari dobar rezultat u Ligi šampiona.

"Bili smo dobri u grupnoj fazi, niko nije mislio da možemo da pobijedimo Čelsi, ili da izbacimo Atletiko Madrid. Na to trebamo da budemo ponosni, na sve što smo do sada uradili u Evropi, ali tu ne bi trebalo da se zaustavimo. Ovo je šansa za svakog od nas, za igrače, stručni štab, navijače, da odemo što dalje u takmičenju i damo sve od sebe", naveo je on.

Šahtjor se vratio takmičenjima poslije zimske pauze, a Džeko smatra da njegova ekipa to može da iskoristi.

"Šahtjor je taktički veoma jak, ali je odigrao samo jednu utakmicu poslije zimske pauze. Mi se duže pripremamo za duel, ali moramo da damo sve od sebe", dodao je bosanski fudbaler.

Roma u duel ulazi poslije tri uzastopne pobjede u Seriji A poslije kojih je treća na tabeli. Šahtjor je u prvoj utakmici poslije pauze pobijedio Černomorec iz Odese sa 5:0.

U timu Rome zbog povreda neće biti Rika Karsdorpa, Maksima Gonalona i Luke Pelegrinija, dok je neizvjestan nastup Alesandra Florencija.

Trener Šahtjora Paulo Fonseka može da računa na sve igrače, osim na od ranije suspendovanog kapitena Darija Srnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније