Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina; B.V.

16. 02. 2018. 13:18 >> 19:23
4

UGOVOR NA GODINU

Vukčević se, ipak, vratio u Budućnost

Nekadašnji crnogorski fudbalski reprezentativac, Simon Vukčević novi je član Budućnosti, objavljeno je na zvaničnom sajtu podgoričkog kluba.

Navodi se da je Vukčević potpisao ugovor na godinu.

Vukčević je u karijeri nastupao za Partizan, Saturn, lisabonski Sporting, Blekburn, Karpate iz Ukrajine, Vojvodinu, Levadiakos, a posljednji nastup upisao je u dresu portugalskog Čaveza.

Nastupao je za omladinsku, mladu i seniorsku selekciju Srbije i Crne Gore, kao i za mladu i A crnogorsku reprezentaciju, u kojoj je upisao 45 nastupa i postigao dva gola.

"Zadovoljan sam i srećan što se vraćem u rodni grad. Mlad sam otišao, karijera me vodila svuda po svijetu i mislio sam da nikad neću obući dres Budućnosti. Ne dolazim u nepoznato već se osjećam kao u svojoj kući. Promijenjena je ekipa u odnosu na prethodni period, treba vremena da se sve to sklopi i da krenemo u pravom ritmu, a vjerujem da ćemo se uskoro radovati zajedničkim uspjesima", kazao je Vukčević za klupski sajt.

Budućnost u utorak gostuje Zeti na otvaranju drugog dijela šampionata Telekom 1. CFL.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније