Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 02. 2018. 21:30 >> 21:34

BAČUAJI HEROJ DORTMUNDA

Milan i Arsenal završili posao

Fudbaleri Milana i Arsenala završili su posao oko plasmana u osminu finala Lige Evrope. Dortmund je na krilima Mičija Bašuaija savladao Atalantu na svom terenu 3:2.

Milan je očitao lekciju Ludogorecu u gostima 3:0. Kutrone je doveo "rosonere" u vođstvo, Rodrigez je iz penala duplirao prednost, da bi konačnih 3:0 postavio Borini.

Arsenal je identičnim rezultatom slavio na gostovanju Ostresundsu 3:0. Monreal, Ozil, uz autogol Papajanopulosa riješili su gostovanje švedskom timu.

Domaći su u finišu promašili penal...

Dortmund je nakon goleade pobijedio Atalantu 3:2. Širle je pogodio za 1:0, da bi Iličić u razmaku od pet minuta postigao dva gola.

Ipak, polsjednju riječ je imao Miči Bacšuaji - Belgijanac je sa dva pogotka donio pobjedu "milionerima".

Braga našeg Nikole Vukčevića izgubila je ubjedljivo od Maresja u gostima 3:0, a Vukčević je bio na terenu svih 90 minuta.

Lokomotiva je nakon velikog preokreta pobijedila Nicu u gostima 3:2. Baloteli je sa dva gola donio 2:0, ali je Fernandez het-trikom presudio francuskom timu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније