Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2018. 12:08 >> 12:09

ZADOVOLJAN POBJEDOM

Klop želi da ostane čvrsto na zemlji

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je zadovoljan ubjedljivom pobjedom protiv Porta od 5:0 u Ligi šampiona, ali da i pored velike prednosti pred revanš, ne misli da je duel osmine finala završen.

Liverpul je sinoć na gostujućem terenu pobijedio Porto sa 5:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Trostruki strijelac bio je Sadio Mane, a golove su postigli i Mohamed Salah i Roberto Firmino.

"Prikazali smo veoma dobru igru, tačno onoliko dobru koliko je bilo potrebno. U pojedinim trenucima nijesmo bili kakvi smo željeli, Porto je u nekim momentima bio jači, ali postigli smo fantastične golove u pravo vrijeme", rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Klop je pohvalio igru Manea i Salaha.

"Mane se vratio iz senglaske reprezentacije i dobro se pokazao. Protiv Porta je ponovo pokazao koliko je dobar igrač. On je važan za ekipu, čak i kada nije u najboljem izdanju. To je veliki kvalitet, kada nijesi na 100 odsto ali ipak postižeš golove, ili učestvuješ u golovima", rekao je njemački trener.

Salah je postigao 30. gol u sezoni u svim takmičenjima.

"Igra dobru sezonu i veoma je važan za nas. Svaki njegov gol je na neki način bio pobjedonosni. Protiv Porta je bio dobar i Firmino, Aleks Okslejd Čemberlen. Svima čestitam, a nadam se da se Salah neće ovdje zaustaviti", naveo je Klop.

Revanš utakmica na programu je 6. marta na Enfildu, a Klop je rekao da duel još nije završen.

"Ne, naravno da nije. U Portugal smo došli da napravimo dobar rezultat za revanš na Enfildu, a to smo uradili, ni manje ni više. Suviše sam dugo u ovom poslu da bih mislio da je sve gotovo prije posljednjeg sudijskog zvižduka. Dugujemo našim navijačima na Enfildu odličnu partiju i to želimo da pokažemo", rekao je Klop.

Trener Porta Seržo Konseisao rekao je da je njegova ekipa napravila greške koje su je mnogo koštale.

"Na početku smo bili izjednačeni, čak smo imali dobru šansu u prvih 20 minuta. Poslije toga smo gubili loptu i primili prvi gol. Igrači su zatim pogriješili još nekoliko puta, što nas je koštalo protiv ekipe sa ovakvim napadom", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније