Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 02. 2018. 11:40 >> 11:37

RANG LISTA FIFE

"Sokoli" napredovali dva mjesta

Na najnovijoj rang listi Svjetske fudbalske federacije (FIFA) reprezentacija Crne Gore zauzima 44. poziciju, što je za dva mjesta bolji plasman u odnosu na prethodni mjesec, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

"'Sokoli' su zadržali 681 bod, ali je i to bilo dovoljno za napredak na listi, bez obzira što ekipa Ljubiše Tumbakovića nije odigrala nijedan meč od oktobra prošle godine", saopšteno je iz FSCG.

U martu predstoje novi izazovi za reprezentaciju Crne Gore.

"23. će 'sokoli' gostovati Kipru u Nikoziji, četiri dana kasnije na Gradskom stadionu u Podgorici dočekuju Tursku. Dogovoren je i prijateljski meč sa Slovenijom, koja 2. juna stiže u naš glavni grad", kazali su iz FSCG.

Na vrhu FIFA rang liste nije bilo promjena.

"Njemačka je prva ispred Brazila, Portugala i Argentine, slijedi ih Belgija, Španija, Poljska, Švajcarska, Francuska i Čile", zaključuju iz FSCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније