Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

13. 02. 2018. 22:41 >> 23:36

OSMINA FINALA LŠ

Povratak Totenhema, dominacija Sitija

Fudbaleri Juventusa i Totenhema remizirali su u Torinu 2:2 (2:1), dok je Mančester siti u Bazelu (4:0) već poslije prvog meča osmine finala Lige šampiona riješio pitanje četvrtfinaliste.

Fudbaleri Juventusa i Totenhema odigrali su večeras u Torinu neriješeno 2:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Utakmica je sjajno počela za Juventus, pošto su torinski crno-bijeli poslije devet minuta igre imali prednost od 2:0.

Gonsalo Iguain je u drugom minutu zatresao mrežu Uga Lorisa udarcem sa ivice šesnaesterca, na asistenciju Miralema Pjanića, da bi Argentinac sedam minuta kasnije bio siguran i sa bijele tačke.

Prethodno je najstrožu kaznu skrivio Ben Dejvis.

Uvodnih deset minuta utakmice nije uzdrmao fudbalere Totenhema, koji su posle toga zaigrali mnogo bolje, pa je u Hari Kejn u 35. minutu smanjio na 2:1.

Iguain je u drugom minutu sudijske nadoknade vremena imao veliku šansu da upiše het-trik i ponovo svom timu donese dva gola prednosti, ali nije iskoristio penal, odnosno pogodio je prečku.

Fudbaleri Totenhema se nijesu predavali, igrali su vrlo dobro i to im se isplatilo u 72. minutu kada su stigli do izjednačenja. Strijelac je bio Kristijan Eriksen iz slobodnog udarca.

Revanš je na programu 7. marta u Londonu.

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su u gostima ekipu Bazela sa 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Siti je pobjedu na večerašnjem meču obezbijedio već u prvom poluvremenu, pošto je poveo sa 3:0, da bi u nastavku samo potvrdio ubjedljiv trijumf i svoj put ka četvrtfinalu Lige šampiona.

Ekipa Pepa Gvardiole povela je u 14. minutu golom Ilkaja Gundogana. Kevin de Brujne je sjajno izveo korner, a Gundogan je glavom pogodio mrežu domaće ekipe.

Četiri minuta kasnije u strijelce se upisao i Bernardo Silva. Rahim Sterling je ubacio loptu u kazneni prostor, jedan igrač Bazela je zakačio glavom, pa je ona stigla do Silve koji je primio, lijepo se namjestio i pogodio za 2:0.

U 23. minutu je već bilo 3:0, a ovog puta je gol Bazela pogodio Serhio Aguero sjajnim udarcem sa oko 20 metara.

Tačku na utakmicu stavio je Gundogan svojim drugim golom. On je u 53. minutu gol Tomaša Vaclika pogodio preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca. Asistent je bio Aguero.

Revanš je na programu 7. marta u Mančesteru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније