Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 02. 2018. 23:07 >> 23:07

PREMIJER LIGA

Čelsi rutinski, dva gola Azara

Fudbaleri Čelsija pobijedili su večeras na svom terenu Vest Bromvič Albion sa 3:0 u posljednjoj utakmici 27. kola engleske Premijer lige.

VBA je pružio solidan otpor u prvih 20 minuta, ali je Čelsi na stadionu Stamford Bridž postepeno preuzimao inicijativu.

Ekipa Antonija Kontea je poslije dobre kombinacije Olivijea Žirua i Edena Azara u 25. minutu došla do prednosti pogotkom belgijskog fudbalera i preciznog udarca sa oko 15 metara.

U drugom poluvremenu Čelsi je bio znatno bolji rival, VBA je obično prijetio poslije kontranapada, što je domaćin iskoristio i sa još dva gola riješio pitanje pobjednika.

Prvo je Viktor Mozes u 63. minutu poslije jedne odbijene lopte povisio na 2:0, da bi Azar svojim drugim golom u 71. postavio konačan rezultat.

Čelsi se ovim trijumfom pred svojim navijačima iskupio za dvije vezana poraza od Bornmuta i Votforda, pa je sada četvrti na tabeli Premijer lige sa 53 boda, dok je VBA posljednji, 20. sa isto toliko bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније