Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

12. 02. 2018. 12:34   >>  12:36

MURINJO NEZADOVOLJAN

"I da smo igrali 10 sati ne bismo dali gol"

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa ne bi postigla gol protiv Njukasla i da je igrala 10 sati, a ne 90 minuta.

Junajted je juče izgubio sa 0:1 od Njukasla i pretrpio peti poraz u Premijer ligi ove sezone.

Fudbaleri Mančester junajteda su imali 13 šuteva na gol, od kojih šest u okvir, ali nijesu uspjeli da postignu pogodak, pa sada za prvoplasiranim gradskim rivalom Sitijem zaostaju 16 bodova.

"Bogovi fudbala su očigledno bili na njihovoj strani", rekao je Murinjo, prenijeli su britanski mediji.

Murinjo, koji je bez pobjede u sedam prvenstvenih utakmica na Sent Džejms Parku, rekao je da su fudbaleri Njukasla "igrali kao životinje". Crno-bijeli su ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu na domaćem terenu od oktobra.

"Mogli smo da provedemo na terenu 10 sati i ne bismo postigli gol. Oni su zatresli mrežu poslije naše greške u odbrani. Sigurno se osjećaju sjajno jer su dali apsolutno sve od sebe. Borili su se za bodove, a kada su poveli, životima su branili svoj gol. Mislim da je to prelijep način da se pobijedi u fudbalskoj utakmici", naveo je Morinjo.

Debitant na golu Njukasla Martin Dubravka dobro je branio i zaustavio šuteve Entonija Marsijala, Aleksisa Sančesa i Džesija Lingarda.

Fudbaler Junajteda Fil Džons rekao je da su igrači očajni zbog poraza, poslije kojeg ekipa ima dva boda više od trećeplasiranog Liverpula, koji je pobijedio Sautempton sa 2:0.

"Počeli smo sporo, nijesmo bili dovoljno dobri", naveo je Džons.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније