Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Dnevne novine ]

12. 02. 2018. 11:28 >> 11:36

USPONI I PADOVI

Jovetić: Sada sam zadovoljan

Reprezentativac Crne Gore i napadač Monaka Stevan Jovetić ističe da je zadovoljan svojim igrama, kao i sa tim kako se integrisao u ekipu, nakon uspona i padova zbog povrede.

Monako je vezao 10 utakmica bez poraza u Ligi 1 (sedam pobjeda, tri remija), preuzeo drugu poziciju na tabeli, stigao Pari Sen Žermenu na (ne)dostižnih “minus 12”. I pošto je realnost da “kneževi” predaju krunu “svecima”, francuski mediji traže dobru stranu Monaka u gostujućoj pobjedi nad Anžeom (4:0) na stadionu “Rejmon Kopa”.

A to je Stevan Jovetić!

“JO JO” je postigao dva gola, prvi nakon prelijepog loba kakav može samo maestro da izvede, drugi lagano na asistenciju Lemara, pa su konačno svi vidjeli šta može kapiten fudbalske selekcije Crne Gore.

“Definitivno moja najbolja utakmica u dresu Monaka”, rekao je 28-godišnji Podgoričanin nakon velike utakmice. “Lijepo je postići dva pogotka, veoma sam srećan, kao i cijela ekipa. Odigrali smo odličan meč.

Joveta je nagovijestio da se vraća u pravu formu još prošle nedjelje protiv Liona je pri rezultatu 2:2 ušao na teren, asistirao je Roniju Lopezu za pobjedu i totalni preokret od 0:2 do 3:2.

“Protiv Liona sam odlično ušao u utakmicu i na kraju je sve dobro ispalo. Bio sam jako zadovoljan nakon te utakmice, rekao je bivši igrač Mladosti, Partizana, Fiorentine, Mančester sitija, Intera i Sevilje, svjestan da od početka sezone imao uspona i padova…

“Bilo ih je zbog povrede, ali sam u suštini zadovoljan svojim igrama i sa tim kako sam se integrisao u ekipu.

Prirodna pozicija našeg maestra je polušpic, ali je zbog povrede Radamela Falkaa i suspenzije Keite Baldea protiv Anžea igrao klasičnog napadača. I to je bila dobitna kombinacija.

Najbolje se osjećam kao drugi napadač, ali mogu da igram kao prvi špic, jasan je Jovetić, koji se nada da će se 31-godišnji Kolumbijac brzo vratiti na teren.

“Falkao je naš kapiten, važan je igrač za sve nas i jedva čekamo da se vrati. Međutim, dok se ne vrati moramo da djelujemo kao tim, da svako od nas donosi svoje iskustvo. Pokušavam to da radim za dobrobit tima, dodao je Jovetić.

Možda je francuska javnost oduševljena partijom Jovetića, ali trener Monaka Leonardo Žardim nije. Portugalac na klupi šampiona Lige 1 iz dana u dan gleda podgoričkog čarobnjaka na treninzima.

“Srećan sam zbog Jovetića, radi naporno da bi pomogao ekipi i da bi dokazao koliko je dobar. Jovetić je svestran igrač, ali je uglavnom drugi napadač zbog Falkaa. Protiv Anžea je bio odličan, uvijek je bio blizu lopte, učestvovao je u napadima. Upotrebljiv je u svakoj situaciji, jasan je 43-godišnji Žardim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније