Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 02. 2018. 21:42 >> 21:41

PREMIJER LIGA

"Poker" Aguera za ubjedljivu pobjedu Sitija

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na svom terenu ekipu Lestera sa ubjedljivih 5:1 u utakmici 27. kola Premijer lige.

Siti je poveo već u trećem minutu golom Rahima Sterlinga, a potom se Serhio Aguero četiri puta upisivao u strijelce, u 48, 53, 77. i 90. minutu.

Aguero je sa današnja četiri gola stigao do brojke od 21. postignutog ligaškog gola.

On je tako postao četvrti fudbaler u istoriji koji je postigao više od 20 golova u četiri uzastopne sezone u Premijer ligi, poslije Alana Širera, Tijerija Anrija i Harija Kejna.

Jedini gol za Lester na današnjem meču postigao je Džejmi Vardi u 24. minutu.

Siti je upisao 23. pobjedu u sezoni i dalje je ubjedljivo prvi na tabeli Premijer lige sa 72 boda. Na drugoj strani, Lester je osmi sa 35.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније