Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 02. 2018. 17:53 >> 17:52

ŠESTOMJESEČNA SARADNJA

Pajović iz Borca prešao u Petrovac

Dosadašnji fudbaler čačanskog Borca Lazar Pajović nastaviće karijeru u crnogorskom prvoligašu Petrovcu, s kojim je danas ozvaničio šestomjesečnu saradnju.

"Imao sam ponude od nekoliko domaćih superligaša, kao i od timova iz vrha Prve lige Srbije. Petrovac je, ipak, bio najkonkretniji", rekao je Pajović.

Petrovac je trenutno pretposljednji, deveti u prvoj ligi Crne Gore i ima 15 bodova, kao i Dečić na posljednjem mjestu.

"Cilj je opstanak. S obzirom da sam čuo mnogo lijepih stvari o klubu, vjerujem da ćemo uspjeti", naveo je Pajović.

Osim Borca, taj 26-godišnji Pazarac igrao je tokom karijere i za Novi Pazar, Sopot, beogradski Hajduk, Kolubaru i OFK Beograd.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније