Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2018. 19:14   >>  19:19

IZBJEGAO OTKAZ

Konte ostaje trener Čelsija

Fudbalski klub Čelsi neće otpustiti trenera Antonija Kontea, uprkos seriji loših rezultata, prenio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je na 10 utakmica u 2018. godini samo dvaput pobijedio, a u posljednja dva meča Premijer lige primio je sedam golova i postigao samo jedan.

Čelnici "plavaca" su razočarani rezultatima u posljednje vrijeme, a kako prenosi BBC, odlučili su da danas ne raspravljaju o sudbini Kontea, koji je igračima poslije sinoćnjeg poraza od Votforda (1:4) dao tri slobodna dana.

Izvor BBC-a sa stadion Staford Bridž ukazuje na činjenicu da je Čelsi i dalje u vrhu Premijer lige, igra osminu finala Lige šampiona i učesnik je FA kupa.

Britanski mediji danas su pisali da je Konte pred otkazom, kao i da će ga naslijediti Luis Enrike, ali izgleda da do toga neće doći.

Čelsi narednog ponedjeljka u Premijer ligi igra protiv Vest Bromvič Albiona, a potom i duel protiv Hala u petom kolu FA kupa, te slijede mečevi protiv Barselone u Ligi šampiona i gostovanja Mančester junajtedu i Mančester sitiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније